Wróć

BAHCO - Młotek cęgowy Ergo XL - 450g

  • SKU: BAH-02
  • Na magazynie

zł 148,35 (182,47 Z podatkiem)

Zadaj pytanie za pośrednictwem WhatsApp
  • Przed 16:00 zamów wysłane dzisiaj! Tooltip W dni robocze – aby uzyskać więcej informacji, sprawdź dział Terminy dostaw!
  • Porady osobiste
  • 90 dni na zastanowienie
  • 2 lata gwarancji

Opis produktu

BAHCO - Młotek cęgowy Ergo XL - 450g

Odkryj niezrównaną wydajność młotka udarowego BAHCO ERGO™ z dwukomponentowym trzonkiem XL, opracowanym zgodnie z naukowym procesem ERGO™ firmy BAHCO.

Przeczytaj pełny opis produktu

Kuty w jednym kawałku dla dodatkowej siły uderzenia, młotek ten oferuje unikalną konstrukcję ze specjalną powierzchnią do bocznego uderzania w ciasnych przestrzeniach. Dwukomponentowa rękojeść XL pasuje do wielu rozmiarów dłoni, a wydłużona rękojeść oferuje więcej opcji chwytania, takich jak praca oburęczna lub praca precyzyjna. Optymalnie zakrzywiony pazur ułatwia wyciąganie gwoździ, a specjalna konstrukcja pazura jeszcze lepiej usuwa nawet gwoździe bez główki.

Grubszy pazur zapewnia większą moc i trwałość, a ergonomiczna konstrukcja zapewnia maksymalny komfort przy minimalnym wysiłku. Optymalnie wyważona konstrukcja zapewnia lepszą wydajność uderzania, a optymalne wyważenie zapewnia mniejsze obciążenie mięśni i większą siłę uderzenia.

Ergonomiczny uchwyt zapewnia optymalny komfort. Dzięki specjalnie zaprojektowanemu trzonkowi drgania są minimalne, a długi gumowy uchwyt zapewnia zmienną pozycję obu rąk. Młotek udarowo-obrotowy BAHCO ERGO™ z dwukomponentowym trzonkiem XL oferuje idealne połączenie mocy, precyzji i łatwości użytkowania w każdej pracy.

Dane techniczne

Specifications for: BAHCO - Młotek cęgowy Ergo XL - 450g

Porównaj produkty Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BAHCO - Młotek cęgowy Ergo XL - 450g

BAHCO - Młotek cęgowy Ergo XL - 450g

zł 148,35 (182,47 Z podatkiem)

Korzystając z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na stosowanie cookies, aby pomóc nam w tej stronie lepiej. Ukryj tę wiadomość Więcej informacji na temat plików cookie »