Wróć

Klej do drewna Bison kość 75g

Czas dostawy 3 do 5 dni

  • SKU: BIS-07
  • Na magazynie

zł 9,30 (11,44 Z podatkiem)

Zadaj pytanie za pośrednictwem WhatsApp
  • Przed 16:00 zamów wysłane dzisiaj! Tooltip W dni robocze – aby uzyskać więcej informacji, sprawdź dział Terminy dostaw!
  • Porady osobiste
  • 90 dni na zastanowienie
  • 2 lata gwarancji

Opis produktu

Klej do drewna Bison kość 75g

Wysokiej jakości, odporny na wilgoć (EN 204 D2) biały klej do drewna
do użytku wewnątrz pomieszczeń. Wysycha przezroczysty. Mocniejszy niż drewno.
Do klejenia i laminowania praktycznie wszystkich twardych, miękkich
i egzotycznych gatunków drewna.

Przeczytaj pełny opis produktu

Obszar zastosowania

Do odpornego na wilgoć klejenia i laminowania praktycznie wszystkich twardych, miękkich i egzotycznych gatunków drewna. Może być stosowany do dobrze dopasowanych, nienośnych konstrukcji drewnianych za pomocą np. połączeń na wczepy klinowe, na jaskółczy ogon, na wpust i czop, kołków i sprężyn. Nadaje się do zastosowań wewnętrznych, takich jak drzwi i meble, na przykład w salonach i biurach. Do klejenia powierzchniowego drewna, płyt miękkich i twardych, płyt wiórowych, multipleksu, MDF, papieru, kartonu i tektury. Również do laminowania fornirów i płyt z twardego plastiku (HPL; Formica, Duropal, Resopal) na podłożach drewnianych. EN 204 D2: Pomieszczenia wewnętrzne, w których podwyższona wilgotność względna występuje sporadycznie przez krótki okres czasu, gdzie wilgotność drewna pozostaje poniżej 18%.

Właściwości

- Mocniejszy niż drewno

- Przezroczyste suszenie

- Idealny do zastosowań wewnętrznych (EN 204 D2)

- Nadaje się do malowania

- Nie zawiera rozpuszczalników

Porównaj produkty Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Klej do drewna Bison kość 75g

Klej do drewna Bison kość 75g

zł 9,30 (11,44 Z podatkiem)

Korzystając z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na stosowanie cookies, aby pomóc nam w tej stronie lepiej. Ukryj tę wiadomość Więcej informacji na temat plików cookie »